Geen agenda in February 2023

Gospelgroep Kerugma is een enthousiaste groep mensen die samen popachtige gospelmuziek maken. De groep bestaat inmiddels vijfendertig jaar. Gemiddeld zijn wij tweemaal per maand op pad, wij verlenen onze medewerking met name aan kerkdiensten, festivals, tentdiensten etc.

Sinds 2007 zijn wij ambassadeur van Compassion, een sponsororganisatie voor kinderen in armoede. Tijdens de diensten laten wij de bezoekers kennismaken met deze organisatie. Compassion probeert kinderen in erbarmelijke omstandigheden hoop te geven voor hun toekomst. Dit doen zij door middel van het ondersteunen in voeding, medische zorg en onderwijs. Zij werken samen met de lokale kerken. Zo leren de kinderen over het evangelie van Jezus Christus. Wij dragen Compassion een warm hart toe en voelen ons erg verbonden met dit goede werk. Dirigent Piet de With is net terug van een ambassadeursreis met Compassion naar Brazilie. "Een indrukwekkende reis, indrukwekkende mensen. Goed om te zien dat Compassion daadwerkelijk een verschil kan maken voor deze kinderen". Voor meer informatie: www.compassion.nl.

Sinds 2008 bieden wij complete thema-diensten aan. Ons thema van 2011 is "Brandnew", wat ook de titel van onze nieuwe cd is. Het bevat veel samenzangnummers, een kids-blok, een korte overdenking en nummers van Kerugma zelf.